Lemondási feltételek

A foglalás és ajánlatkérés formája
A City Hotel szállásfoglalást kizárólag e-mailban, fax formájában ( írásban ) fogad el.
Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalásuk során az elérhetőség (telefonszám és e-mail) helyes megadására ügyeljenek! A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a City Hotel fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel a elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát írják be a „Gyermekek életkora” rovatba. Az e-mailben vagy telefax útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni, a foglalás az e-mailben, telefax vagy postai úton történt megerősítést követően válik véglegessé.

Ajánlatkérés esetén a City Hotel az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás a visszaigazolás elküldés után válik véglegessé.

Foglalófizetés
A City Hotel 50% foglalót kér. A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza. A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Vízió 2000 Kft.
8600 Siófok, Kossuth Lajos u. 62/b.
K & H Bank
Bankszámla szám: 10403923-39213745

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a tartózkodási időt, valamint a telefonos elérhetőséget.

A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

Bejelentkezés és kijelentkezés
A szálláshelyet érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval. A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

Kijelentkezéskor a szobakulcsot a recepción kérjük leadni.

Háziállatok

Szállodánkba a háziállatok bevitele felár fizetése ellenében megengedett.

Dohányzás

Szobáink nem dohányzóak és a szálloda belső közös területein is tilos a dohányzás!

Abban az esetben, ha vendégeink a szálloda épületén belül dohányoznak, úgy 30.000,-HUF összegű díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.

Lemondási feltételek
A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:
Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.
Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 3 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!
Amennyiben a vendég az érkezés napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló csak a szállodavezető engedélye alapján használható fel az előzőekben leírt módon.

Reklamáció
A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogásával.
A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!