Mint minden weboldal, a siofokihotel.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.

Szabadidős Program lehetőségek

-Hajókirándulás www.balatonihajozas.hu

A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 23 motoros személyhajó, egy 25 fő befogadóképességű vitorlás, valamint a Calypso gyorshajó bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait.

A menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók, programhajók és és igény szerint különhajók indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére. A hajóparkunk összetétele lehetővé teszi akár több száz fős rendezvények lebonyolítását teljeskörű vendéglátással is.

hajozas 

- Vitorlázás - www.tflotta.hu

A vitorlázást megismerni vágyók számára szervezünk 2 órás hajókirándulásokat Balatonon. Siófoki indulással a résztvevők betekintést kapnak a hajózás alapjaiba, a kapitány által, kipróbálhatják magukat a gyakorlatban is a vitorlás hajó irányításával kapcsolatban. Bővebben a vitorlás kirándulás részleteiről ...  vitorlazas 

-Wellness-Spa Galérius Fürdő www.galerius-furdo.hu

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva.

Siófokváros fürdője talán az egyetlen olyan fürdő az országban, ahol a város valamennyi gyermekét megtanítják úszni.

Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.

galerius 

- Víztorony - Kilátó a város felett www.viztorony.com

A Víztorony Siófok legemblematikusabb épülete, amely a város szívében emelkedik a magasba. A torony 2012-ben, építésének 100. évfordulóján újult meg teljes egészében. A műemlék különlegessége, hogy a toronyba, az épület kilátó szintjeire 2 panorámalifttel juthatnak fel az érdeklődők, akik elé a magasban a lélegzetelállító balatoni panoráma tárul.

A 45 méter magas építményben (amely 1912-ben Gergely Jenő és Gut Árpád terve alapján készült), négy teljes értékű szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket, a 360°-ban körbejárható nyitott kilátó rész, Szentkirályi oxigén bár, Panoráma kávézó és valamint Samsung élményközpont. A felső rész külön érdekessége, hogy forgásával egyhelyben ülve egy ital mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére.

viztorony 1 

- Kalandpark - Zamárdi www.zamardikalandpark.hu

A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!

A 130 cm alattiaknak három gyerekpálya és egy új csúszópálya, a nagyobbaknak (160 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek (150 cm felett) pedig hét nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról a Zamárdi Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid "kiképzés" kap.

A kalandpark legnépszerűbb eleme a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni. tt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött.

A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!

Aki pedig már a kalandpark minden akadályát kipipálta, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban logózott pólót vásárolhat!

Aki tehát egy kis lógásra vágyik, annak irány a Zamárdi Kalandpark!

kalandpark 

- Lovaglás - Bella Lovasudvar www.bellapuszta.hu

Újonnan épült Lovasudvarunk 2005. tavaszán Európai uniós elõírásoknak megfelelõen készült el. Siófok Budapest felõli oldalán az M7-es autópálya 100-as km-nél, a rádióadó torony elõtt elhaladó Szabadi útról közelíthetõ meg. A Verebesi utca végén, 30000 négyzetméteren, karámokkal, kerttel, parkolóval és utakkal ellátott területen található lovaink és kisállataink otthona. Betonúton, könnyen megközelíthetõ, autók részére parkolót biztosítunk.

Az épület földszintjén boxos istállóban, állatbarát környezetben, ápoltan, európai uniós előírásoknak megfelelõen tartjuk lovainkat és kisállatainkat.

Az épület emeletén tágas klubhelység terasszal, kilátással a karámokra, kultúrált öltözõ, fürdõszoba áll a lovasok rendelkezésére.

Az udvaron kerti fabútorok, grillezõ, edzõkarám-akadályokkal, legelõkarámok és kisállat simogató: Kétpúpú Teve, Lámák, Pónilovak, Mini-pónik, Szamár, Kecske, Birka, Pávák, Papagájok, Emuk, Görények, Mókusok, Nyulak és sok más háziállat várja a hozzánk látogató kisállat barát vendégeket.

Gyerekeknek Pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás, lehetséges kísérõvel.

bella 

- Gokart - www.gokartbalaton.hu

Egyéni és csoportos bérgokartozás 5-10 perces futamidővel, igény szerinti bérlés feltételeit biztosítva akár pár órás használatra is, a siófoki és a balatonlellei pályákon.

A gyerek gokartok 135cm testmagasságtól, felnőtt gokartok 155cm testmagasságtól, vehetők igénybe, amelyek sportos kivitelű Sodikart 270cm3, 9,5le-s Honda motorokkal szerelt gokartok.

A pálya 400 m hosszú és 6 m széles, biztonságos.

gokart01

gokart02

- Painball -www.zamardipaintball.hu

Zamárdi központjától 1 kilométerre, a Balaton partjától 200 méterre, gondozott, minden igényt kielégítő környezetben várjukjátékosainkat, a paintball iránt érdeklődőket. Komplex fél napos programok, csapatépítések összeállítását is vállaljuk. Kaland, csapatépítés, paintball, izgalom, minden egy helyen Zamárdiban!Nyitva: június elejétől augusztus 31-ig naponta 10-20 óráig - máskor (télen is) egyeztetés szerint

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, olasz

pintball 

- Sétarepülés a Balaton felett www.kiliti-airport.hu

Kiszakadni a hétköznapok forgatagából, a Földön hagyni a telefoncsörgést, a dugókat, a nehézségeket. Beszúrni a gázt, érezni a gyorsulást, élvezni a végtelen távolságot, a lenyugvó nap fényében tüzesen izzó horizont látványát. Csodálni az elsuhanó gomolyfelhőket az ég kékjének hátterében. Megvalósítani az elérhetetlennek tűnő vágyat. Érezni a madarak szabadságát, a felhőtlen kikapcsolódás örömét. Térképként tekinteni az alattunk elterülő változatos színekben pompázó tájra. Gyönyörködni az éjszakában izzó borostyán nyakékként elterülő Balaton-parti települések által kirajzolt tó panorámájában. Leszállás után lebegve járni és nem akarni visszatérni a hétköznapok egyhangúságába.  repuloter 
Our website is protected by DMC Firewall!