Mint minden weboldal, a siofokihotel.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/shotel/public_html/administrator/components/com_widgetkit/classes/OAuth.php on line 110

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/shotel/public_html/administrator/components/com_widgetkit/classes/OAuth.php on line 110

Konferencia - Meeting

Céges rendezvény? Csapatépítő tréning? Értekezletek? Termékbemutató?

Mindez nyugodt környezetben, profi kiszolgálás mellett?

Néhány érv a sokból, amiért érdemes bennünket választania!

Céges rendezvények, tréningek, konferenciák minőségét nem csak azok tartalma, hanem a rendezvény helyszíne is meghatározza.

Nálunk egyszerűen és kényelmesen lebonyolíthatja céges rendezvényét, hiszen az ideális helyszínt, az étkeztetést és a szervezési, lebonyolítási munkálatokat is biztosítjuk az Ön számára!

Budapesttől csupán 100 kmre nyugodt környezetben, Siófok belvárosban várja Önt a City Hotel!

Céges rendezvényeink során a megbízó partnereink által megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a legideálisabb lehetőséget a közösségek összehangolására egy jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel.

Szállodánk alkalmas kisebb céges rendezvények, értekezletek, megbeszélések, továbbképzések fogadására, egy vagy több napos (bentlakásos) formában is.

Étkeztetés terén az igényeknek megfelelően bármilyen jellegű és színvonalú menüt tudunk biztosítani, a frissen sült pogácsától a hidegtálon át a többfogásos, különleges menüsorig.

Akár zárt körű csapatépítő tréningeket is lehet nálunk rendezni.

Céges rendezvények lebonyolításához a II. emeleti szinten található 60 nm-es, padlószőnyeges, konferencia székekkel berendezett különtermünket tudjuk biztosítani.

Érdeklődés esetén pontos ajánlatot küldünk, az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal: animátorokkal, programokkal és teljes ellátással.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT

 

 

Programok csapatépítő tréningekhez :

DMC Firewall is a Joomla Security extension!