Mint minden weboldal, a siofokihotel.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.

COVID-19

 

A COVID-19 JÁRVÁNY KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSEK A CITY HOTELBEN

 

2020. május 4-től az utazási korlátozások enyhülésével lehetővé vált a szabadidős célú utazás az országban. A Vendégek részéről felmerül a kérdés, milyen kockázatokkal kell számolni egy hétvégi kiruccanás vagy akár egy több napos nyaralás alkalmával.

Számunkra elsődleges szempont Vendégeink maximális biztonsága, ezért mi is igyekeztünk speciális szabályok kialakításával alkalmazkodni a járványhelyzethez. Ezeknek célja, hogy csökkentsék a szállodán belüli kontaktusok számát, és érvényesítsék a szociális távolságtartás új szabályait. Nem célunk, hogy a felesleges korlátozásokkal elrontsuk a nyaralás élményét.

A szállodánkban követendő ajánlások, rendszabályok részletesen a következők.

  • A szállodát kizárólag akkor keresse fel, ha egészségesnek érzi magát és otthonában Önnel együtt élők sem betegek (lázmentesek, nem köhögnek stb. ). Aki a járvány tüneteit mutatja, azt sajnos nem tudjuk fogadni!
  • Online recepciót vezettünk be, melynek lényege hogy minimalizáljuk a személyes kontaktusok számát. Ezért az első időszakban kizárólag telefonon vagy interneten keresztül lehet foglalni. A bejelentkezéshez szükséges adatokat és a bejelentkezés várható időpontját előre meg kell adni. Érkezéskor csak a személyes okmányait kell bemutatni és az előre kinyomtatott bejelentő lapot aláírni.
  • A szálloda közös tereiben a szájmaszk viselése ajánlott és ügyelni kell, hogy egymástól a 1,5-2 méter távolságot betartsuk.
  • Reggeli előtt és után erősen javasolt a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata. A reggeliző helyiségben az asztalok egymástól 1,5 méter távolságra vannak elhelyezve és a reggelit kizárólag az előzetesen kiválasztott időpont beosztás szerint lehet igénybe venni, hogy elkerüljük a zsúfoltságot. A reggeli tányéron szervírozott kibővített kontinentális ( bőséges hideg, meleg választék ). Amint időszerűnek látjuk, visszatérünk a kedvelt svédasztaloshoz is, de higiéniai okokból az ételek és a szerviz eszközök nem érinthetők, ezért az Ön által választott ételeket egy kollégánk tányérra helyezve adja át Önnek.
  • A járvány miatt átmeneti időszakban a szálloda csökkentett személyzettel és megváltozott feladatokkal működik ezért mindenkitől megértést és türelmet kérünk.

 

KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK SZÁLLODÁNKBAN!

Our website is protected by DMC Firewall!